Blog

Bucatele sunt simple și delicioase la Punctul Gastronomic Local La Motoare

Am stat de vorbă cu Răzvan Lavric, omul care pregătește bunătățile de la Punctul Gastronomic Local La Motoare. Îmi spune că...

Produsele tradiţionale, vinurile şi pensiunile agroturistice din zona Buzăului, promovate la Terra Madre 2024 de la Torino

Comunitatea Slow Food Buzău Land, care reuneşte în prezent peste 32 de membri, respectiv fermieri, producători de alimente, pensiuni agroturistice,...

Povestea punctului gastronomic din Buzău unde regăsești gustul copilăriei. Care e secretul succesului

Mâncare sănătoasă, ca la mama acasă, pregătită la cuptorul cu lemne cu produse locale și în mijlocul unor peisaje care-ți...

Localuri rustice în mijlocul unor ferme. Un nou trend în agroturismul buzoian

ncălzirea vremii sporeşte pofta de ieşire în natură iar localurile rustice amenajate în mijlocul unor ferme sunt o alternativă sănătoasă....

AFACERI DE LA ZERO. Răzvan Lavric a deschis, în satul Haleș din jude]ul Buzău, punctul gastronomic local La Motoare, unde gătește preparate cu carne și legume din ferma proprie și de la producători locali.

Afaceri de la Zero. Răzvan Lavric a deschis, în satul Haleş din judeţul Buzău, punctul gastronomic local La Motoare, unde găteşte preparate cu carne şi legume din ferma proprie şi de la producători locali

♦ Punctul gastronomic local din Haleş, judeţul Buzău, are o capacitate de 40 de persoane în interior, precum şi o terasă...

Cum a transformat buzoianul Răzvan Lavric pizzeria La Motoare din Haleș în punct gastronomic local

Buzoianul Răzvan Lavric a decis, acum mai bine de un deceniu, să pună bazele unui restaurant pentu motocicliştii care treceau,...

Profil de antreprenor: De la Hugo Boss la propriul business în mijlocul traseului de enduro

Răzvan Lavric a încercat cu degetul marea afacerilor încă din anii ’90 , când a avut primele magazine de haine,...

Răzvan este proprietarul La Motoare Club Lavric – un restaurant local din Valea Niscovuli. Este un susținător fervent al mișcării Slow Food și are mulți ani de experiență în creșterea porcilor Mangalița și în producția de mezeluri organice locale. În restaurantul său servește pizza la foc de lemne cu ingrediente locale, precum și specialități din carne organică.

Punctul Gastronomic Local LA MOTOARE Hales, locul unde pasiunea pentru Slow Food întâlnește savoarea autentică. Descoperiți mâncăruri gătite, inedite. Recomandăm...

1 2